Reizen met Schiethart Culturele Groepsreizen

Schiethart Reizen is een reisorganisatie die zich al meer dan vijfentwintig jaar specialiseert in bijzondere culturele groepsreizen. Ze onderscheiden zich door de samenstelling van het programma, met dikwijls streken die minder vaak bezocht worden, het enthousiasme en de kundigheid van de gidsen en in het algemeen de aandacht voor detail. De groepen zijn klein, gemiddeld 15 deelnemers met een maximum van 25.

De reizen zijn geheel verzorgd, wat ook betekent dat de prijzen 'inclusief' zijn: hotelaccommodatie in goede middenklasse hotels meestal op basis van half-pension (soms vol-pension), excursies en entrees, diensten van een gids, en soms ook reisleider, vervoer etc. In steden zijn het centraal gelegen hotels, zodat U alleen maar de deur van het hotel hoeft uit te lopen om daar te zijn 'waar de dingen gebeuren'. Kortom, behalve een lunch per dag en persoonlijke uitgaven is alles inbegrepen. We berekenen dus ook geen reserveringskosten of incheckkosten. De prijzen zijn wat ze zijn, zonder verborgen extra's. Het programma is niet zo vol dat er geen vrije tijd of gelegenheid is om zelf te onderzoeken en te ontdekken.

Coronavirus

Zoals U inmiddels begrepen heeft, wordt de reiswereld hard getroffen door de verspreiding van het Coronavirus: landen sluiten musea, restaurants, grenzen, vliegtuigen vliegen niet meer. En in deze tijden zijn er nog maar weinig mensen die van huis willen.

Hoelang het allemaal gaat duren, weet niemand. Situaties veranderen met de dag. Dat betekent niet dat we U tot vlak voor het vertrek van een reis in onzekerheid zullen houden, maar een aantal weken voor vertrek een beslissing nemen over het wel of niet doorgaan van een reis (op basis van de adviezen van Buitenlandse Zaken en de ANVR). Overeenkomstig de richtlijnen van de ANVR heeft het geen zin om reizen op de middellange of lange termijn nu reeds te annuleren. Wat dat betreft, blijven we hopen op betere tijden.

Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U altijd contact met ons opnemen.

                                                                       Drs. Paul Schiethart 
                                                                       Directeur

 

                                                                        Kamer van Koophandel Alkmaar: 33.240.617

 

                                                                        Laatst bijgewerkt op 28 mei 2020