Reizen met Schiethart Culturele Groepsreizen

Extra Reis Padua in april

Extra Reis Mani in mei

Extra reis Abruzzen in mei

Extra reis Konya in mei

Reis 13 naar Armenië & Iran na het negatief reisadvies voor Iran nu met aangepast programma met alleen Armenië

Schiethart Reizen is een reisorganisatie die zich al meer dan vijfentwintig jaar specialiseert in bijzondere culturele groepsreizen. Ze onderscheiden zich door de samenstelling van het programma, met dikwijls streken die minder vaak bezocht worden, het enthousiasme en de kundigheid van de gidsen en in het algemeen de aandacht voor detail. De groepen zijn klein, gemiddeld 15 deelnemers met een maximum van 25.

De reizen zijn geheel verzorgd, wat ook betekent dat de prijzen 'inclusief' zijn: hotelaccommodatie in goede middenklasse hotels meestal op basis van half-pension (soms vol-pension), excursies en entrees, diensten van een gids, en soms ook reisleider, vervoer etc. In steden zijn het centraal gelegen hotels, zodat U alleen maar de deur van het hotel hoeft uit te lopen om daar te zijn 'waar de dingen gebeuren'. Kortom, behalve een lunch per dag en persoonlijke uitgaven is alles inbegrepen. We berekenen dus ook geen reserveringskosten of incheckkosten. De prijzen zijn wat ze zijn, zonder verborgen extra's. Het programma is niet zo vol dat er geen vrije tijd of gelegenheid is om zelf te onderzoeken en te ontdekken.

Wij hopen dat U met genoegen de programma's zult lezen. Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U altijd contact met ons opnemen.

                                                                       Drs. Paul Schiethart 
                                                                       Directeur

 

                                                                       Kamer van Koophandel Alkmaar: 33.240.617

 

                                                                       Laatst bijgewerkt op 20 februari 2020