Reizen met Schiethart Culturele Groepsreizen

N.B. I Voor snelle beslissers is er nog weer een plaats vrij op de Kerstreis Évora. 

N.B. II Extra reis Athene in februari

Schiethart Reizen is een reisorganisatie die zich al vijfentwintig jaar specialiseert in bijzondere culturele groepsreizen. Ze onderscheiden zich door de samenstelling van het programma, met dikwijls streken die minder vaak bezocht worden, het enthousiasme en de kundigheid van de gidsen en in het algemeen de aandacht voor detail. De groepen zijn klein, gemiddeld 15 deelnemers met een maximum van 25.

De reizen zijn geheel verzorgd, wat ook betekent dat de prijzen 'inclusief' zijn: hotelaccommodatie in goede middenklasse hotels meestal op basis van half-pension (soms vol-pension), excursies en entrees, diensten van een gids, en soms ook reisleider, vervoer etc. In steden zijn het centraal gelegen hotels, zodat U alleen maar de deur van het hotel hoeft uit te lopen om daar te zijn 'waar de dingen gebeuren'. Kortom, behalve een lunch per dag en persoonlijke uitgaven is alles inbegrepen. We berekenen dus ook geen reserveringskosten of incheckkosten. De prijzen zijn wat ze zijn, zonder verborgen extra's. Het programma is niet zo vol dat er geen vrije tijd is of gelegenheid om te onderzoeken en ontdekken.

Alle reizen tot en met juni 2018 staan nu op de website. 

Wij hopen dat U met genoegen de programma's zult lezen. Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U altijd contact met ons opnemen.

Drs. Paul Schiethart 
Directeur

 

Kamer van Koophandel Alkmaar: 33.240.617

 

                                                                       Laatst bijgewerkt op 17 december 2017